Předpověď na úterý 4.5.2021

Předpověď na úterý 4.5.2021

Prásknutí biče

Přátelé, vy, co čtete mé předpovědi pravidelně, jste si určitě všimli, že poslední dny jsou velmi zvláštní a tyto dva dny, které nás čekají, jsou jejich přirozeným vyústěním, energie se chovají a přeskupují zvláštně, jako kdyby žily svůj život. Co nás tedy čeká…Jak čtete dnešní název, dnes nás to popožene ke změnám nebo přestavění svého života, hlavně v těch věcech, které jsme dlouho odkládali nebo čekali, že se nějak vyřeší samy…Přitlačí nás to k tomu, abychom si přestali myslet, že jsme nesmrtelné tety a začali trochu z toho našeho klídku spěchat. Co nás tedy čeká – cesty, změny, odchody, rozchody, možná stěhování, změna práce, výpovědi, nejistota. Možná se budeme muset osamostatnit, nespoléhat na to, že nám vždycky někdo pomůže. To, co je nefunkční nebo neodpovídá tomu, co potřebujeme, dnes odejde, skončí. Možná získáme nové zkušenosti, poznatky (i když zpočátku nemusí být příjemné). Možná se konečně naštveme a dáme v nevyhovující práci výpověď, ukončíme rádoby “přátelství”, která byla jen s jednostranným prospěchem a někdo nás využíval, možná se odstěhujeme z domu, který nám už nevyhovuje do lepšího prostředí, atd…Když neuděláme, co je potřeba (a my to podvědomě víme) dnes nás nečeká cukr, ale prásknutí vesmírného biče a narovnání takových zásadních věcí, jako je pravda, čest, sláva, spravedlnost, připravenost k obraně, vládnutí (pak určitě pochopíte souvislost s momentálními pohyby v politice…)

Partnerství, vztahy: odchody, příchody, nové vztahy, prostě pohyb. Pevné vztahy se mohou utužit, ty, které za nic už dlouho nestojí nebo nevyhovují, rozpadnout, mohou přijít nové možnosti…

Zdraví: oslabení energie v oblasti lýtek, kotníků, pat. Zvýšenou pozornost je třeba věnovat křečovým žilám a nemocným bércům.

Astrometeo: geomagnetické pole Země je v klidu, Slunce též, Měsíc ubývá

Krásný den, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂