Předpověď na středu 12.5.2021

Předpověď na středu 12.5.2021

Navigace

Středa po nás bude vyžadovat, abychom se podívali do “mapy” a ubezpečili, že víme, kde se v životě momentálně vynacházíme a jak to vypadá kolem nás…Jsou tam nějaké  ostrovy, přístavy nebo jsme na široširém moři na cestě, je bouře? Energie dne jsou hodně pohyblivé a vůbec ne klidné. Čekat se dá cestování, přesunování se někam, změny, stěhování. Počítat se dá se změnami, ale i odchody, hledat se budou nové obzory, nové možnosti. Co nás bude brzdit je nevyřešená minulost, rutina, příliš velká vazba na minulost, starosti. Je třeba správně vidět realitu. Co určitě nedělejte, nehádejte se, nestavte se ve sporech, ve kterých nefigurujete vy sami, na ničí stranu, protože na to doplatíte.

Partnerství, vztahy: vztahy jsou i dnes chladnější, s odstupem. Možná se budou řešit těžkosti tím, že nebudete spolu a strávíte den odděleně. Můžete se jeden druhému vzdalovat. Ve vztahu může vládnout napětí. Dlouhodobě problémové vztahy se mohou rozpadnout.

Zdraví: oslabení energie v oblasti krku, hlasivek, štítné žlázy, mandlí, krční páteře. Při bolestech v krku zkuste kloktat Vincentku.

Astrometeo: geomagnetické pole Země i Slunce jsou v klidu, Měsíc je den po novoluní.

Krásný den, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂