Předpověď na sobotu 31.7.2021

Předpověď na sobotu 31.7.2021

Hrr na ně!

Poslední červencový den bude prudký jako letní žár , jako kdyby se nám horko vlilo do žil roste temperament a chuť do života, nadšení. Budeme netrpěliví, horkokrevní, podnikaví. Těší nás pohyb, cestování, změny, dobrodružství. Chybět nebude impulzivnost, tvrdohlavost, ale také nepraktičnost. Často něco začneme, ale nedokončíme, protože chceme všechno okamžitě a nemáme chuť se zdržovat, když to nejde hned, ihned nás opouští počáteční nadšení a rychle věci opouštíme nedokončené, měníme své cíle. Dnes máme chuť riskovat, zažít něco neobvyklého, adrenalinového nebo nějakou oslavu, posezení s přáteli, apod… V takových energiích dochází často ke stěhování, odchodu z práce, změně ve vztazích. Zážitky probíhají rychle, často nečekaně. Pokud potřebujete dnes něco dotáhnout do konce, uspět v něčem, dejte do toho možné i nemožné…Pozor jen na náladovost, ješitnost, domýšlivost, konflikty, které mohou zapřičinit třeba rozpad přátelských vztahů.

Partnerství, vztahy: horká krev nás svádí k tomu prožít něco žhavého, jsme víc temperamentní, den přeje flirtům a románkům na jednu noc, letním láskám…V trvalých partnerstvích může oheň vášně přejít v temperamentní výměny názorů, dramatické scénky. Udobřování potom ale bude o to sladší…

Zdraví: oslabení energie v oblasti krku, mandlí hlasivek, štítné žlázy a krční páteře. Pozor dnes na průvan a klimatizaci, nepřežeňte to.

Astrometeo: všude klidno, Měsíc ubývá…

Děkuji za like mé stránce, mému webu 🙂

Krásný den, přátelé 🙂 🙂

vaše Táňa 🙂