Předpověď na sobotu 14.8.2021

Předpověď na sobotu 14.8.2021

Rozum jako zbraň

Klima dnešního dne je rychlé, aktivní, užívat se bude víc rozum než city a bude třeba se rychle orientovat v situacích. Očekávat se dá vypočítavost, dohadování se a slovní útoky, rozpolcenost, máme – li se k něčemu přiklonit, zlomyslnosti, podrazy. Můžeme někoho kritizovat nebo být kritizováni. Jestli je někde napětí, pak očekávejte bouřku, která vyčistí vzduch. Lidé budou často jednat nátlakově a bezohledně, budou chtít všechno řešit hned, jemnost a slušnost půjdou stranou. Netrpělivost a jednání v afektu může  každému jen uškodit.  Můžete potkat někoho, kdo vám bude kázat o “vyšším principu” a sám nebude mít v osobním životě dořešené ani základní potřeby. Počítejte dnes i s tím, že pravidla jsou od toho, aby se porušovala a jestli vám někdo něco slíbí, tak vás tím sice nezarmoutí, ale zůstane to jen slib. Dnes neuzavírejte žádné smlouvy ani dohody, nemuselo by to dopadnout. Hlavní zbraní dnes je rozum a argumenty, komunikace.

Partnerství, vztahy: u normálních vztahů dnes nemusíte protějšek moc chápat. U těch trochu rozervanějších počítejte s ochlazením, někde může probíhat studená válka, někdo může být vypočítavý až podlý. V hádkách chlad a hrubost. Dnes možnost flirtů (ale jen flirtů a sexu, nic víc).

Zdraví: oslabení energie v oblasti ledvin, močovodů, beder, cév a kůže. Ledvinám prospívají kroupy. Zkuste si udělat polévku.

Astrometeo: všude klidno, Měsíc dorůstá.

Krásný den, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂