Předpověď na pátek 29.10.2021

Předpověď na pátek 29.10.2021

Plav po proudu

Energie pátku mohou působit zmatek, chaos, takový lehce šílený den. Můžeme mít pocit, že nemáme volant pevně v rukou a že vůbec nevíme, kam to auto, sakra, jede. Den, kdy se necháme lehce ovlivnit, buď vlastními city a pocity, v horším případě kýmkoliv a čímkoliv. Realismus, praktičnost, stát si za svým, o tom dnešek není. O čem ale pátek je – o empatii, soucitu, inspiraci, citech, snění. Co pro sebe můžete dnes udělat – nechte se unášet proudem a zachovejte si svou osobnost, v rámci možností zdravý rozum…

Partnerství, vztahy: u nových vztahů okouzlení partnerem (partnerkou). U stávajících vztahů schopnost se vciťovat do druhého, případně ho ovládat přes city. Vztahy mohou být dnes složité, je poměrně veliká sexuální přitažlivost, tak v přítomnosti partnera(ky) flirtujte velice opatrně. Jestli se dnes máte na protějšek v něčem spolehnout, berte to tak, že dochvilnost a spolehlivost nejsou dnes moc na programu dne.

Zdraví: oslabení energie v oblasti srdce, krevního oběhu a tlaku. Proto tělo potřebuje víc než v jiných dnech vitamín C.

Astrometeo: geomagnetické pole Země i Slunce v klidu, Měsíc ubývá.

Krásný den, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂