Předpověď na úterý 2.11.2021

Předpověď na úterý 2.11.2021

K ledu

Co se po nás bude v úterý chtít – abychom se zklidnili a přestali dělat věci  bez přemýšlení nebo ve spěchu. Může se totiž stát, že tak uděláme něco, čeho by se dalo v budoucnu velmi litovat. Z jedné strany jak se dnes říká, byla by to zkušenost, příležitost dospět a zmoudřet, ale někdy jsou takové lekce zbytečné. Dnes mohou přijít velká mámení, mistři iluzionisté. Proto velmi obezřetně na ty, kteří slibují snadné a rychlé zbohatnutí (jen když budete investovat zrovna do jejich fondu), na podomní obchodníky s čímkoliv (hlavně s velmi “vzácným” zbožím), na realitní makléře prodávající zříceniny, na politiky, filmové “režiséry”, kteří vás jistě dostanou k filmu (ale nejdřív do postele), na různé guru, kazatele, sekty, apod. Prostě opatrně na triky a podvody, abyste nenaletěli, pozor na sladká slova, která vás zavedou, kam nechcete. Pozor, jestli někomu neprozrazujete klíčové informace, kterých může zneužít, někdy i proti vám, ať jako konkurence nebo jen ze závisti a zlomyslnosti. Shrnuto a podtrženo – nechte vše, co můžete, na zítřek a važte slova a podpisy.

Partnerství: v trvalých partnerstvích občas platí známé “důvěřuj, ale prověřuj”. U nových partnerství a seznamování se dnes pozor na růžové brýle, na iluze, na “krásné a úspěšné muže”, kteří mohou být jen podvodníci, gigolové a u žen “femme fatale”, ale ve skutečnosti zlatokopka…Není dobrý den na žádosti o ruku, sestěhování se, apod., ale také ne na rozchody, kdy by vám mohlo něco podstatného uniknout.

Zdraví: potrápit nás mohou ledviny, močové cesty, močový měchýř. protože je tato oblast oslabena, dostatečně pijte a neprochladněte.

Astrometeo: je geomagnetická bouře, takže se fyzicky ani psychicky nemusíme cítit nejlíp, Slunce je klidné, Měsíc se blíží k novu, což můžeme pociťovat.

Krásný den, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂