Předpověď na úterý 15.11.2022

Předpověď na úterý 15.11.2022

Úterý přinese zvláštní směsici energií, z jedné strany velkou sílu, nezávislost, ctižádost, z druhé zvýšenou citlivost a trochu naivity. Co se týče prosperity a financí, práce, máme dobré zabezpečení,  mohou i přijít nečekané peníze (ne získané vlastním výdělkem ani oceněním práce). Můžeme mít představy, nápady jak zbohatnout (s těmi tedy opatrně!). I přesto všechno můžeme mít dnes pocity, že na něco finančně nestačíme, můžeme být skrblíci, mít strach vydat jakoukoliv sumu. Jestli jste dnes takoví, že nebudete chtít přispět třeba kolegovi směšnou sumou na dárek, na veřejném WC budete čekat, až vám vrátí korunu a ještě něco jízlivého pronesete, atd…tak počítejte, že si sami energeticky takovým chováním zaškrcujete energetický přítok peněz k vám…Je třeba najít rovnováhu. I v příjmech a výdeji peněz…

Partnerství, vztahy: tady může nastat zkouška mocenských sil, kdo z koho, využívání až zneužívání partnera, nátlak, komandování, manipulace pomocí materiálního zabezpečení (nepřepínej, neživíš)

Zdraví :slabší energie v oblasti srdce, krevního oběhu, tlaku, cév, hrudi a zad. Může se  přidružit i nespavost. Je třeba dostatečně pít, abychom rozředili krev a nevznikaly problémy.

Astrometeo: všude klid, Měsíc ubývá.

Krásný den, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂

Objednávky, konzultace (karty, léčení a odblokování SRT)
služby osobně, mailem i telefonicky
objednávky denně 8-20hod tel. 607 99 22 99 i Whatsapp
Messenger fcb profil Táňa Labovská
Mail LabovskaTatana@seznam.cz