Předpověď na pátek 28.4.2023

Předpověď na pátek 28.4.2023

V pátek se nám bude dařit, mohou přijít v některé oblasti života úspěchy, ale možná jsme na ně čekali moc dlouho a tak nás nemusí těšit až tak moc. Nebo bylo na cestě k úspěchu moc překážek a my jsme sice dosáhli toho, čeho jsme chtěli, co jsme si předsevzali, ale na konci už jsme se plazili po čtyřech. Snad jsme chtěli něčeho dosáhnout jen kvůli prestiži nebo jsme se snažili o něco, na čem ani tak moc nezáleží a tam, kde bylo potřeba,  jsme se dočkali zklamání. Dnes vzroste sebedůvěra, chuť do života, vitalita. Jestli se vám něco povedlo, pak je ale třeba v tom udržovat pozornost a neusnout na vavřínech. Opatrně dnes  na nafoukanost, chlubení a vytahování se něčím, na čem nemáme žádný podíl, příliš velkou snahu dominovat, prosadit se, bezohlednost.

Partnerství, vztahy: nepřehánějte to s aktivitou a nehoňte partnera, je třeba si taky odpočinout. Jestli máte snahu se přeceňovat a myslet si o sobě, že jste pro partnera(ku) to nejlepší, co se mu mohlo stát, tak můžete zjistit, že si zas tak dobře nestojíte. A  jak u partnerských, tak přátelských vztahů dnes dejte pozor na možnost nedorozumění a rozchodu, třeba z úplně nějakého dětinského důvodu.

Zdraví: stále ještě je oslabená oblast srdce, krevního oběhu a tlaku. Nerozčilovat se, nepřepínat psychicky ani fyzicky.

Astrometeo: je geomagnetická bouře, Slunce v klidu, Měsíc dorůstá.

Krásný pátek, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂

Objednávky, konzultace (karty, léčení a odblokování SRT)
služby osobně, mailem i telefonicky
objednávky denně 8-20hod tel. 607 99 22 99 i Whatsapp
Messenger fcb profil Táňa Labovská
Mail LabovskaTatana@seznam.cz