Předpověď na čtvrtek 11.5.2023

Předpověď na čtvrtek 11.5.2023

Čtvrteční energie budou vytažené hodně vysoko. Čeho se týkají nejvíc…půjde o harmonii, rovnováhu, kompromisy, trpělivost a sebekontrolu. Na něco si budeme muset počkat a do té doby se přizpůsobit. Vyvarujte se dnes extrémů ve všem, hlavně pak v utrácení peněz. V klidu a trpělivě si počkejte na to, co chcete nebo co plánujete, určitě přichází změna k lepšímu, ale tentokrát to nebude prudce, ale postupně, plánovaně. Na nikoho a nic nenaléhejte a netlačte, nehádejte se, mohli byste si něco pokazit, někoho odradit, neriskujte a dnes říkám, nespekulujte a nespoléhejte na intuici, pocity, dnes by to mohlo dost klamat. Jestli něco ještě není tak, jak byste si představovali, buďte nad věcí.

Partnerství, vztahy: dnes je dobré jít zlatou střední cestou, vychutnávat si to, co je a nelitovat toho, co není. Vztahy a partnerství jsou vcelku šťastné a vyvážené. Rada opět jako výše, netlačte, nenaléhejte, nemanipulujte, vyčkejte, trpělivost.

Zdraví: oslabená je oblast  nohou od kolen dolů. Proto je dobré věnovat větší pozornost křečovým žilám a nemocným bércům.

Astrometeo: geomagnetická bouře, Slunce klid, Měsíc ubývá.

Krásný čtvrtek, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂

Objednávky, konzultace (karty, léčení a odblokování SRT)
služby osobně, mailem i telefonicky
objednávky denně 8-20hod tel. 607 99 22 99 i Whatsapp
Messenger fcb profil Táňa Labovská
Mail LabovskaTatana@seznam.cz