Předpověď na pátek 12.5.2023

Předpověď na pátek 12.5.2023

V pátek dobře uvidíme, jak si stojíme v partnerských, rodinných a přátelských vztazích. Ale tentokrát to bude spíše o tom, co ještě poladit, než že by se měla dít nějaká dramata. Dnes je jeden z dnů, kdy vše bude klidnější, můžeme pociťovat uspokojení z práce a odměny za ní, celkově pak spokojenost a radost ze života. Plány budou naplněny a máme prostor pro to být chvilku šťastní a spokojení. Obchody jdou dobře, v práci nebude nikdo obzvlášť prudit, není třeba vyvíjet žádnou zvláštní snahu. Očekávejte radostné události, dobré zprávy. Dobrý den na setkávání se s přáteli, oslavy, rauty, zábavy, atd. Přání se plní, tak si přejte co chcete a když to nebude úplně  “přes čáru” vašeho osudu, splní se. A i kdyby nebylo dosaženo všeho úplně tak,  jak jste si přáli, budete nakonec spokojeni. Věci se daří, vše je jak má. Roste sebevědomí, sebeúcta i úcta k ostatním. Můžeme být spokojeni.

Partnerství, vztahy: s partnerem se sdílíme, rozumíme si, jsme v pohodě, schopni se vcítit do toho druhého. Vztahy jsou dnes pěkné, smyslné, veselé, srdečné. Jen to nepřehnat do nemírnosti a poživačnosti. V případě krize dochází k usmíření. Jestli se dnes musíte rozhodovat, poslechněte svoje srdce.

Zdraví: oslabení energie v oblasti nohou od kolen dolů, citlivější jsou křečové žíly a nemocné bérce. Dávejte si nohy výš než tělo, odpočinou si.

Astrometeo: Slunce klid,  geomagnetická bouře, Měsíc ubývá.

Krásný pátek, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂

Objednávky, konzultace (karty, léčení a odblokování SRT)
služby osobně, mailem i telefonicky
objednávky denně 8-20hod tel. 607 99 22 99 i Whatsapp
Messenger fcb profil Táňa Labovská
Mail LabovskaTatana@seznam.cz