Předpověď na pátek 9.6.2023

Předpověď na pátek 9.6.2023

Pátek po nás bude vyžadovat  odvahu, boj o vlastní postoj, sebeobranu, potřebu se vymezit, obhájit své názory. Čekají nás zkoušky, den nás bude prověřovat. Je pravděpodobné, že budeme muset vyjednávat, diskutovat, jít do slovních potyček. I když budou všichni stát proti vám, neustupujte a nenechte se tím znejistit, zůstaňte v klidu. Je možné, že  někdo úmyslně narušuje vaše výsostné území, vztahy nebo pohodové pracovní prostředí, a to ze závisti, nepřejícnosti, zlomyslnosti. Hájit si to své bude vyžadovat plné nasazení. Pozor na prchlivost, výbušnost. Zachovejte i v bojích naprosto chladnou hlavu.

Partnerství, vztahy: ve vzduchu visí konflikty, které dokáže rozpoutat naprostá hloupost. U déletrvajících těžších potíží lze očekávat bojovnost, hádky. V trojúhelnících boj o partnera (partnerku). Napětí bude ale trochu všude. Svá stanoviska dejte najevo a neustupujte.

Zdraví: oslabení energie v oblasti lýtek, kotníků, prostě nohou od kolen dolů. Ulevit nohám můžeme, když je dáme na chvíli výš než tělo.

Astrometeo: geomagnetická bouře, Slunce v klidu, Měsíc ubývá.

Krásný pátek, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂

Objednávky, konzultace (karty, léčení a odblokování SRT)
služby osobně, mailem i telefonicky
objednávky denně 8-20hod tel. 607 99 22 99 i Whatsapp
Messenger fcb profil Táňa Labovská
Mail LabovskaTatana@seznam.cz
fcb Táňa Labovská