Předpověď na středu 5.7.2023

Předpověď na středu 5.7.2023

 Co můžeme ve středu očekávat? Celý den je třeba se mít hodně na pozoru, protože to bude jako chození po provaze. Můžeme přejít bez ztrát, ale musíme být pozorní a stále přítomní tady a teď. Jestli jste v posledních dnech zažívali něco zatěžujícího, skličujícího, byli jste konfrontováni se smutnými zážitky, zprávami, něco, co jste nečekali skončilo, pak vězte, že dnes všechny bouře končí. Nejhorší je za vámi, což ale neznamená, že už nebudete dnes dávat pozor. Je to jako po operaci – to nejhorší skončilo, ale ještě se to musí zahojit. Smutky a sklíčenost, slzy nebo osobní ztráty končí, přežili jste, bolest nebo těžké zážitky vás posunuly dál a výš. Něco muselo skončit, aby to udělalo místo novému.

Partnerství, vztahy: pokud byly v posledních dnech rodinné problémy, dnes dojde k dořešení, vyjasnění, ale věc se může vyřešit kompromisem nebo ne úplně dle vašich předpokladů. Kdo si dělal iluze o partnerovi a vztahu, dnes může o růžové brýle přijít.

Zdraví: oslabení energie v oblasti nohou od kolen dolů. Opatrní budou ti, kdo mají křečové žíly, nemocné bérce a lidé s diabetem.

Astrometeo: geomagnetické pole Země i Slunce jsou v klidu, Měsíc ubývá

Krásný den, přátelé 🙂

Objednávky, konzultace (karty, léčení a odblokování SRT)
služby osobně, mailem i telefonicky
objednávky denně 8-20hod tel. 607 99 22 99 i Whatsapp
Messenger fcb profil Táňa Labovská
Mail LabovskaTatana@seznam.cz
fcb Táňa Labovská