Předpověď na pondělí 28.8.2023

Předpověď na pondělí 28.8.2023

Pondělní energie vypadá značně nepřehledná, ocitneme se v jakési iluzorní mlze, kdy nebude vidět ani na krok. Do toho se mohou připlést různé zmatky, prostě tak trochu chaos.  Naše okolí může úmyslně dělat některé věci nepřehledné, zatajovat nám některá důležitá fakta, informace. Proto se snažte mluvit jasně a chtějte to i od ostatních.  Můžeme pociťovat nejistoty, svazuje nás rodinný zaběhlý pořádek, tradice, konzervatismus. Můžeme nabýt pocit, že jsme dosáhli všeho, čeho jsme chtěli a není kam jít dál. Dojem, že jestli si chceme udržet dosavadní zónu komfortu, nemůžeme si dělat, co chceme, ale co vyžadují druzí nebo naše postavení. Pozor dnes na jakékoliv závislosti, od jídla a alkoholu, léků, po ty obtížnější jako jsou hazardní hry a sázky, finanční spekulace, dnes byste mohli přijít opravdu o značné sumy peněz. V dalších dnech můžeme zjistit, že jestli jsme z  dneška vyklouzli bez úhony, mnohé se mohlo změnit, k lepšímu.

Partnerství: domov, stabilita, zaběhlý rodinný systém. Někteří mohou pociťovat až nudu a stereotyp. Dnes se ale nikomu nebude chtít do společnosti, do víru společenského života. Raději si udělejte romantickou večeři doma, i ti, kdo protějšek nemají.

Zdraví: oslabení energie v oblastech těla: je celkově menší pohyblivost, oslabené kosti, klouby, šlachy, vazy, kolena, páteř, kůže, slezina. Zkuste si dát třeba několik fíků, které obsahují vápník a podporují tak silné kosti.

Astrometeo: geomagnetické pole Země je v klidu, Slunce též, Měsíc se blíží k úplňku

Krásné pondělí, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂

Objednávky, konzultace (karty, léčení a odblokování SRT)
služby osobně, mailem i telefonicky
objednávky denně 8-20hod tel. 607 99 22 99 i Whatsapp
Messenger fcb profil Táňa Labovská
Mail LabovskaTatana@seznam.cz
fcb Táňa Labovská