Předpověď na pátek 5.7.2024

Předpověď na pátek 5.7.2024

V pátek bude třeba pouvažovat, v čem jste nespokojení nebo co už neplní ve vašem životě svoji funkci. Popřemýšlejte, jestli se nechcete osvobodit a zkusit něco nového. Třeba se budete chtít oprostit od starých emocionálních vazeb a víc být sám(a) sebou, nebo přemýšlíte o opuštění všeho, co důvěrně znáte, protože jste se posunuli někam jinam a současná situace se vám už jeví  jako neuspokojivá. Možná se budete muset pustit máminých sukní. Nebo chcete odejít z obtížné rodinné situace. Někdo hledá hlubší smysl života. Možností je i to, že vy  a vaše okolí stojíte na křižovatce, kde se vaše cesty rozcházejí. Je pravděpodobné cestování, cesty nebo jejich plánování a také možná přestěhování, změna místa, práce.

Partnerství, vztahy:  neuspokojivé a vyčpělé vztahy se dnes mohou rozpadnout. Nechuť se ve vztahu angažovat. Můžete se cítit vztahem vyčerpaní. I skvělé vztahy dnes běží spíš na neutrál…

Zdraví: citlivá je oblast trávení a všech sliznic.

Astrometeo: geomagnetické pole Země je v klidu, Slunce také, Měsíc je den před novem,  který bude v sobotu, jeho vliv někteří z nás můžeme cítit.

Krásný sváteční den, přátelé .-)

vaše Táňa 🙂

Objednávky, konzultace (karty, léčení a odblokování SRT)
služby osobně, mailem i telefonicky
objednávky denně 8-20hod tel. 607 99 22 99 i WhatsApp
Messenger fcb profil Táňa Labovská
Mail LabovskaTatana@seznam.cz
fcb Táňa Labovská