Předpověď na pondělí 16.9.2024

Předpověď na pondělí 16.9.2024

Pondělní energie dávají dnu víc duchovní rozměr.  Intuice je dnes mnohem silnější než jindy. Z druhé strany ale bude menší citová rovnováha, jsme víc křehcí a zranitelní,  stres nás dnes může zcela udolat.  U vyhrocených situací můžeme být mnohem rychleji vytočení, naštvaní, vzteklí, hádaví, protivní. Pokud svůj hněv budeme mít snahu kontrolovat nebo potlačit, může se dostavit až fyzická nevolnost, bolení žaludku, apod.  Ale když se nebude nic rozrušujícího a stresujícího dít, budeme laskaví, pohodoví, jen nesmíme ztratit sebeovládání, nesmí nás nikdo ani nic rozhodit nebo naštvat. Rozhodovat a organizovat něco nebo někoho se nám dnes chtít nebude, raději budeme v týmu, rodině. To platí i o důležitých rozhodnutích, nechte je určitě na jiný den, jestli vás netlačí čas… Co je dnes třeba: uznání a podpora, pochvala, dávat i přijímat. Takže chvalte, oceňujte, obdivujte.

Partnerstv, vztahy: dnes bude snad každému vadit samota, proto budeme mít snahu den trávit společně s protějškem, rádi budeme navštěvovat přátele, bavit se na koncertech nebo jiných společenských akcích. Ti, kdo jsou single, půjdou dnes někam s přáteli nebo s rodinou.

Zdraví: citlivá budou chodidla a lymfa. Noste pohodlné boty.

Astrometeo: Slunce i geomagnetické pole Země v klidu, Měsíc se blíží k úplňku, který bude ve středu, vlivy odpoledne mohou být už cítit.

Krásný den, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂

Objednávky, konzultace (karty, léčení a odblokování SRT)
služby osobně, mailem i telefonicky
objednávky denně 8-20hod tel. 607 99 22 99 i WhatsApp
Messenger fcb profil Táňa Labovská
Mail LabovskaTatana@seznam.cz
fcb Táňa Labovská