Předpověď na úterý

Předpověď na úterý 11.10.2016

Situace a rady: dnešek si, stejně jako včerejšek, drží energie hodně vysoko, má mistrovské číslo dne. Co lze dnes očekávat – proměny, ukončení, např. práce – jedné etapy činnosti, vyvrcholení událostí stylu “poslední kapka”- konec, řešení problémů, změny, kterým se už nepůjde v žádném případě vyhnout. Mohou skončit některé vztahy – partnerské, přátelské, pracovní,  s tím ruku v ruce přichází nové začátky. Náhlé a často i nečekané změny, možné i finanční ztráty, ztráty finančních jistot. Situace se zakončují tak, jak je to logické, nikoliv tak, jak jste si to vysnili nebo očekávali. Proměny, přetavení do jiných forem (změna může být a nemusí být vítaná.) Situace nebo události, kterým se nelze vyhnout. Něco je “mrtvé” nebo to končí. S něčím se musíte vyrovnat a možná něco napravit, urovnat.  Možná spadnou nějaká pouta – třeba od starých závazků a povinností, plateb…. Přichází začátek něčeho nového a neočekávaného, i když to pro vás může být přínosné a do budoucna hodně pozitivní, nemusí to být lehké!

Partnerství: dnes je možný konec jedné etapy ve vztahu (např. dospělé děti se odstěhují) a nastává nová fáze. Často se v takových energiích mohou dít odchody, rozchody, rozvody nebo vztah může “vyšumět” a nebude vás nic svazovat do budoucna…

Zdraví: oslabení energií v oblastech nohou od kolen dolů, mohou potrápit křečové žíly, bérce, otékat kotníky. Zkuste si promasírovat nohy směrem k srdci (neplatí, pokud máte křečové žíly).

Astrometeo: všude klid, Měsíc dorůstá…

Krásné úterý, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂

podzim-u-trati