Předpověď na pátek

Předpověď na pátek 16.2.2018

Cesta je volná

Sestava čísel dnes má vysoké mistrovské energie, ze strany druhé číslo dne se zvýšenou karmou. To znamená, že je jen na nás, jestli se zamyslíme, co by se v našem životě dalo zlepšit a co my sami pro to uděláme, nebo zda zůstaneme zablokovaní vůči okolním lidem, přátelům i partnerům. Dnes je den po novoluní, takže je možné uvolnit to, co potlačujeme, často překážky samy pominou a čeká nás větší svoboda a nové začátky, změní se okolnosti  v náš prospěch, nátlaky pominou, útisk nebo omezení končí. Nejdůležitější je ale mít sebedůvěru, sebevědomí, věřit si, věřit ve vlastní moc a autoritu. Máme možnost se prosadit, najít východisko, nové netradiční řešení, cesta se uvolňuje, je volný průjezd. Dobrý den na duchovní práci a meditace, ukončení špatných návyků.

Partnerství, vztahy: jestli se příliš kontrolujeme, potlačujeme některé své rysy, případně schopnosti jen proto, že se bojíme reakce protějšku, dnes je třeba s tím přestat. I v partnerství má každý jeden z partnerů nárok na  rozvíjení se. Jestli vám do partnerství někdo zasahoval svým vlivem, radami, názory příliš, dnes je čas tomu udělat přítrž. Nezavírejte před tím, co vám vadí v partnerství oči, ale zkuste si o tom v klidu a otevřeně promluvit.

Zdraví: je slabší trávení, hormonální činnost a oblast chodidel a prstů u nohou. Dnes nejezte těžká jídla, nepijte alkohol a nejezte léky, co si ordinujete sami, mohou mít zcela nevyzpytatelný účinek.

Astrometeo: geomagnetické pole Země je porušené, Slunce v klidu, Měsíc dorůstá.

Krásný pátek, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂

 

 

.