Předpověď na sobotu

Předpověď na sobotu 17.2.2018

Přijímání, naslouchání, citlivost

Sobota bude podle postavení čísel dnem, kdy roste vnímavost, jsme citlivější a zranitelnější než jindy, používáme víc své city a pocity, intuici, vnitřní moudrost.  Jsme také víc prozíraví ve svých rozhodnutích. Dnes i v neděli budou větší sklony ke snění, zasněnosti, odtržení od reálného světa a pobývání v tom svém. Dobrý den na meditace, ezoteriku, duchovní práci. Umíme své práci dát duchovní rozměr. Víc nás bude zajímat tajemno a magie, věci mezi nebem a zemí.  Podle energií čísel budeme spíše pomalejší, se sklonem hloubat nad věcmi, odpočívat, jíst, meditovat. Věci necháme víc plynout, necháme je, aby se staly bez naší neustálé vědomé kontroly všeho a všech. Ostatním budeme rádi naslouchat a přijímat je takové, jací jsou. Budeme mít se vším víc trpělivosti. Den může probouzet i sklony k lenošení.  Pozor ale na nejasnosti, situace, ve kterých se neorientujete, neumíte je správně posoudit, abyste na úmyslné mlžení nedoplatili.

Partnerství, vztahy: blízkost, porozumění, oboustranná náklonnost, o tom je dnešek. V partnerství to dnes bude hodně o duševním porozumění, mohou vznikat platonické nebo virtuální lásky.  Nepřežeňte to ale s důvěřivostí a přílišnou oddaností protějšku, buďte stále sami sebou.

Zdraví: oslabení energie v oblastech trávení, chodidel a prstů u nohou a hormonální činnosti. Určitě dnes noste pohodlné boty a teplé ponožky, ať neprochladnete.

Astrometeo:  geomagnetické pole země je porušené, Slunce klidné, Měsíc dorůstá.

krásnou sobotu, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂

tel. 607992299, mail LabovskaTatana@seznam.cz